Ολυμπιακός-Εθνικός και ΠΑΟ-Βουλιαγμένη τα ζευγάρια του φάιναλ φορ στο κύπελλο πόλο
Μεγάλες «μάχες» όπως αναμένονταν άλλωστε θα γίνουν στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου πόλο. Ολυμπιακός-Εθνικός και Παναθηναϊκός-Βουλιαγμένη είναι τα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα, για τους αγώνες στις 30 και 31 Μαρτίου.
Ο Ολυμπιακός με τον Εθνικό και ο Παναθηναϊκός με τη Βουλιαγμένη είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του φάιναλ φορ στο κύπελλο Ελλάδας πόλο των ανδρών.
Από τα δύο αυτά ντέρμπι θα αναδειχθούν και οι ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσουν και το βαρύτιμο τρόπαιο.
Το φάιναλ φορ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί 30-31 Μαρτίου με πιθανότερες πόλεις την Αθήνα ή το Βόλο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.