Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η διυπουργική επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η διυπουργική επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το ζήτημα της ασφάλειας των Ολυμπιακών του 2004 θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής για την Ολυμπιάδα τη Δευτέρα. Η συνάντηση πραγματοποιείται έπειτα από τις επαφές που είχε για το θέμα ο Κώστας Σημίτης με τον Τζ.Μπους.

38

Το ζήτημα της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής για την Ολυμπιάδα τη Δευτέρα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί έπειτα από τις επαφές που είχε για το θέμα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Ο. Μπους, στην Ουάσιγκτον.


Η διυπουργική επιτροπή θα ασχοληθεί, μεταξύ άλλων, και με την προετοιμασία της ελληνικής πλευράς εν όψει της επιθεώρησης που θα κάνει από τις 21 έως τις 23 Ιανουαρίου η συντονιστική επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, υπό τον πρόεδρό της Ντένις Όσβαλντ.


Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί η πρόοδος των κατασκευαστικών έργων, οι δημοπρατήσεις των Ολυμπιακών έργων, οι εξελίξεις στα μεταφορικά έργα, τα εναλλακτικά σενάρια για τα οδικά έργα και το πρόγραμμα φιλοξενίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies