Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Πιθανή και νέα συνάντηση Κληρίδη-Ντενκτάς για το θέμα των αγνοουμένων

Πιθανή και νέα συνάντηση Κληρίδη-Ντενκτάς για το θέμα των αγνοουμένων

Νέα συνάντηση πριν από τις συνομιλίες της 16ης Ιανουαρίου αναμένεται να έχει με τον Τουρκοκύπριο κατοχικό ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς ο πρόεδρος της Κύπρου Γλαύκος Κληρίδης, με μοναδικό αντικείμενο το θέμα των αγνοουμένων.

37

Νέα συνάντηση πριν από τις συνομιλίες της 16ης Ιανουαρίου αναμένεται να έχει με τον Τουρκοκύπριο κατοχικό ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς ο πρόεδρος της Κύπρου Γλαύκος Κληρίδης, με μοναδικό αντικείμενο το θέμα των αγνοουμένων, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του ΡΙΚ.


Ωστόσο, η κυπριακή κυβέρνηση και συγγενείς των αγνοουμένων συμφωνούν ότι θα πρέπει να αναμένουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία κάποιο δείγμα που να βεβαιώνει την αλλαγή προσέγγισης εκ μέρους της τουρκικής πλευράς.


Η ελληνοκυπριακή πλευρά προσβλέπει όχι μόνο σε εκταφές και στα κατεχόμενα, αλλά και στην αξιοποίηση της παρουσίας ξένων εμπειρογνωμόνων για διερεύνηση της ταυτότητας οστών Τούρκων θυμάτων με τη μέθοδο του DNA.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies