Ο Ίλια Ίβιτς από την Τετάρτη είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ. Ο Σέρβος επιθετικός έλαβε μέρος στην προπόνηση της Ένωσης, ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση με τον προπονητή του συλλόγου, Φερνάντο Σάντος και με τον «ισχυρό» άνδρα της ΠΑΕ, Μάκη Ψωμιάδη.
Παίκτης της ΑΕΚ είναι από σήμερα και με τη «βούλα» ο Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός που είχε μείνει ελεύθερος από τον Αρη, συναντήθηκε με τον προπονητή της «Ένωσης», Φερνάντο Σάντος και τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκη Ψωμιάδη ενώ στη συνέχεια έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας που έγινε σε κλειστό χώρο, λόγω του… πολικού ψύχους που επικρατούσε το πρωί στο γήπεδο των Θρακομακεδόνων.
Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Γιώργου Ξενίδη. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 χρόνων (1,5+1+1).
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).