Ο Ίλια Ίβιτς από την Τετάρτη είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ. Ο Σέρβος επιθετικός έλαβε μέρος στην προπόνηση της Ένωσης, ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση με τον προπονητή του συλλόγου, Φερνάντο Σάντος και με τον «ισχυρό» άνδρα της ΠΑΕ, Μάκη Ψωμιάδη.
Παίκτης της ΑΕΚ είναι από σήμερα και με τη «βούλα» ο Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός που είχε μείνει ελεύθερος από τον Αρη, συναντήθηκε με τον προπονητή της «Ένωσης», Φερνάντο Σάντος και τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκη Ψωμιάδη ενώ στη συνέχεια έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας που έγινε σε κλειστό χώρο, λόγω του… πολικού ψύχους που επικρατούσε το πρωί στο γήπεδο των Θρακομακεδόνων.
Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Γιώργου Ξενίδη. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 χρόνων (1,5+1+1).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Κακή ήττα στο Μόναχο για τον Παναθηναϊκό με 85-78 από τη Μπάγερν, ο οποίος παίζοντας χωρίς τους Ναν, Μήτογλου και Ρογκαβόπουλο δεν μπόρεσε να αντέξει ως το τέλος.
LIVE: Κόμο – Μίλαν. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κόμο – Μίλαν για τη 16η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.