Θέτει όρους ο Ρεχάγκελ και απαντά η ΕΠΟ για τον ομοσπονδιακό προπονητή
Η υπογραφή στο συμβόλαιο του Ότο Ρεχάγκελ με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει καθυστερήσει και, αν λάβει υπόψη κανείς και τις δηλώσεις του περί αξεπέραστων προβλημάτων, τότε η απάντηση της ΕΠΟ ότι «δεν υφίσταται θέμα» δημιουργεί ερωτηματικά.
«Δεν υφίσταται θέμα» σύμφωνα με την ΕΠΟ όσον αφορά στις δηλώσεις που έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής μας ομάδας των ανδρών, Ότο Ρεχάγκελ, στον επίσημοδικτυακό τόποτης UMBRO, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι ακόμη σίγουρο, πως θα αναλάβει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο Γερμανός προπονητής που έχει καθίσει στον πάγκο της εθνικήςστους αγώνες με τη Φιλανδία και την Αγγλία τόνισε ότι, για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ, πρέπει να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα τα οποία υπάρχουν, χωρίς, όμως, να διευκρινίζει ποια είναι αυτά.
«Πιστεύω ότι θα υπογράψω το συμβόλαιό μου την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχουν ξεπεραστεί, όμως, ακόμη όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Στην Ελλάδα πρέπει να ανοίξουμε νέους δρόμους που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Μπορεί, όμως, να μην είναι εύκολοι. Θα δούμε εάν η ΕΠΟ είναι πρόθυμη να τακτοποιήσει αυτή την κατάσταση» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα.
Ακόμη, ο Ότο Ρεχάγκελ, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Γερμανία, δεν το απέκλεισε, ενώ πρόσθεσε: «Πάντως, τώρα βρίσκομαι στην Ελλάδα, όπου έχω δουλειά. Όμως, ποτέ μην λες ποτέ».
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.