Τρίτη 12 Μαϊου 2026
weather-icon 20o
Ο C.Klien θα οδηγήσει το δεύτερο μονοθέσιο της Red Bull

Ο C.Klien θα οδηγήσει το δεύτερο μονοθέσιο της Red Bull

Ο Christian Klien θα καθίσει στο cockpit του δεύτερου μονοθεσίου της Red Bull Racing και θα είναι ο teammate του David Coulthard για το 2005.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ο Αυστριακός Christian Klien είναι τελικά ο οδηγός που θα βρεθεί στο cockpit του δεύτερου μονοθεσίου της Red Bull Racing τη νέα αγωνιστική χρονιά, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου με το Grand Prix Αυστραλίας.

Ο 22άχρονος οδηγός, που αγωνιζόταν με την Jaguar στο περσινό πρωτάθλημα, επικράτησε του Ιταλού δεύτερου υποψηφίου, Vitantonio Liuzzi, ο οποίος και θα είναι ο οδηγός δοκιμών της ομάδας.

Με τιμά ιδιαίτερα που η τελική απόφαση της ομάδας ήταν θετική για μένα, μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νέα χρονιά δήλωσε ο νέος teammate του David Coulthard, C.Klien.

Είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε στη διάθεση μας δύο ταλαντούχους νεαρούς οδηγούς ανέφερε ο επικεφαλής της νεοσύστατης ομάδας, Christian Horner. Έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις και τον επαγγελματισμό των δύο οδηγών τις τελευταίες εβδομάδες. Πιστεύω, ακόμα, ότι ο C.Klien θα επωφεληθεί αρκετά στους αγώνες και από την μεγάλη εμπειρία του David Coulthard.

Associated Press

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 12 Μαϊου 2026
Cookies