Κυριακή 12 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Εν αναμονή Ντέμη και χωρίς νέα πρόσωπα η εθνική ποδοσφαίρου

Εν αναμονή Ντέμη και χωρίς νέα πρόσωπα η εθνική ποδοσφαίρου

Οι Γρηγόρης Γεωργάτος, Λεωνίδας Βόκολος και Αγγελος Μπασινάς, που ξεπέρασαν το πρόβλημα του τραυματισμού τους, είναι τα νέα πρόσωπα στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών, που κάλεσε ο Οτο Ρεχάγκελ για τον αγώνα με την Φιλανδία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο οποίος θα γίνει 5 Σεπτεμβρίου, στο Ελσίνκι.

26

Οι Γρηγόρης Γεωργάτος, Λεωνίδας Βόκολος και Αγγελος Μπασινάς, που ξεπέρασαν το πρόβλημα του τραυματισμού τους, είναι τα νέα πρόσωπα στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών, που κάλεσε ο Οτο Ρεχάγκελ για τον αγώνα με την Φιλανδία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο οποίος θα γίνει 5 Σεπτεμβρίου, στο Ελσίνκι.

Αναλυτικά, ο Ρεχάγκελ κάλεσε, για πρώτη φορά ως Ομοσπονδιακός προπονητής, είκοσι παίκτες, που είναι οι εξής: Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Γιώργος Αμανατίδης, Στέλιος Βενετίδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος (Ολυμπιακός), Αντώνης Νικοπολίδης, Λεωνίδας Βόκολος, Αγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Λάκης, Ανδρέας Ζήκος, Θόδωρος Ζαγοράκης (ΑΕΚ), Παντελής Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ), Αγγελος Χαριστέας (Αρης) Νίκος Νταμπίζας (Νιουκάστλ), Κώστας Κωνσταντινίδης (Χέρτα Βερολίνου), Γρηγόρης Γεωργάτος (Ιντερ), Ζήσης Βρύζας (Περούτζα), Νίκος Μαχλάς (Αγιαξ).


Οσον αφορά στο Ντέμη Νικολαΐδη, που αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα τραυματισμού, είναι θέμα χρόνου πλέον η επιστροφή του στην εθνική μας ομάδα, μετά την γνωστή συνάντηση που είχε με το νέο Ομοσπονδιακό προπονητή, την περασμένη Παρασκευή.


Η αποστολή της εθνικής μας θα συγκεντρωθεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου σε ξενοδοχείο της Αθήνας.


Στο μεταξύ, ο Οτο Ρεχάγκελ αναφέρθηκε σε σημερινές δηλώσεις του, τόσο στον αγώνα με την Φιλανδία, όσο και για το έργο του γενικότερα στην εθνική μας: «Ο αγώνας εναντίον της Φινλανδίας είναι ο πρώτος για μένα στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας. Ελπίζω ότι η εθνική θα παρουσιάσει στο συγκεκριμένο αγώνα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης, όπως έγινε και στο φιλικό αγώνα με τη Ρωσία.»


«Στο μέλλον θα ενσωματωθούν στην ομάδα και άλλοι ποδοσφαιριστές, καθώς εκτιμώ ότι μετά τον αγώνα αυτόν και αφού έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος γνωριμίας και συνεργασίας μου με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, θα έχω καταλήξει στα απαραίτητα συμπεράσματα και θα έχω μια κατασταλαγμένη άποψη για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τα θέματα που αφορούν στην εθνική ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Απριλίου 2026
Cookies