
Έφυγε ο συνθέτης και πιανίστας Γιάννης Σπάρτακος
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο συνθέτης και πιανίστας, Γιάννης Σπάρτακος, σε ηλικία 87 ετών. Ο συνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
35
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο συνθέτης και πιανίστας, Γιάννης Σπάρτακος, σε ηλικία 87 ετών. Ο συνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Ο Γιάννης Σπάρτακος, γεννημένος στην Αθήνα, έζησε και εργάστηκε στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, από το 1946 ως το 1964. Το 1969 επέστρεψε στην Ελλάδα. Κυκλοφόρησε οκτώ άλμπουμ. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει η Μαρινέλλα, η Τάνια Τσανακλίδου, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Δάκης, ο Γιάννης Πετρόπουλος κ.ά.
Η κηδεία του συνθέτη θα γίνει στις 4:30 την Τετάρτη από το νεκροταφείο Καλλιθέας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμβούλιο Ειρήνης: Η Γαλλία απορρίπτει την πρόσκληση του Τραμπ – Φοβάται ότι θέλει να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ
- Χιούλμαντ ενόψει Ολυμπιακού: «Θα είναι ένας σκληρός αγώνας»
- Blue Monday: Είναι όντως η «Μπλε Δευτέρα» η πιο στενάχωρη μέρα του χρόνου και τι να κάνουμε γι’αυτο;
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Έτος καταστροφής το 2025 για τα κρυπτονομίσματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





























































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442