Επτά Τσετσένοι αντάρτες, τρεις Ρώσοι στρατιώτες και τρεις πολίτες έχασαν τη ζωή τους σε δύο περιστατικά βίας το τελευταίο 24ωρο στην Τσετσενία.
Όπως μεταδίδει το ΒΒC, τρεις Ρώσοι στρατιώτες και τρεις πολίτες σκοτώθηκαν, όταν οι αυτονομιστές άνοιξαν πυρ κοντά σε ρωσική βάση. Εν τω μεταξύ, οι ομοσπονδιακές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι έβαλαν κατά επτά Τσετσένων ανταρτών το τελευταίο 24ωρο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην περιοχή Σερζέν Γιουρτ, έξω από την πρωτεύουσα της Τσετσενία, Γκρόζνι.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας, οι ομοσπονδιακές δυνάμεις διεξήγαγαν επιθέσεις σε άλλες επτά περιοχές της Τσετσενίας.
Εν τω μεταξύ, οι Τσετσένοι αντάρτες ισχυρίστηκαν την Παρασκευή ότι, από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού που τοποθέτησαν σε στρατιωτικό όχημα κοντά στο Γκρόζνι, σκοτώθηκαν 17 Ρώσοι στρατιώτες. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την κυβέρνηση της Μόσχας.