Δεν έγιναν όλα καλά με το 5-1- Κουούζελα: Η ΑΕΚ μάς δίδαξε ποδόσφαιρο
Ηρεμία, αυτό είναι το ζητούμενο τις ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ευγένιο Γκέραρντ, που μεν έμεινε ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά δεν είναι αυτό που θα φέρει την... οριστική «άνοιξη» στην Ένωση.
Ηρεμία, αυτό είναι το ζητούμενο τις ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ευγένιο Γκέραρντ, που μεν έμεινε ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά δεν είναι αυτό που θα φέρει την… οριστική «άνοιξη» στην Ένωση.
«Πρέπει και μπορούμε να πάμε καλύτερα. Μας βοήθησαν τα δύο γρήγορα γκολ και το τρίτο ήλθε σε πολύ καλή στιγμή για εμάς, γιατί μετά το 2-1 δεν πηγαίναμε τόσο καλά. Να μην πιστέψουμε, όμως, ότι με το 5-1 έγιναν όλα καλά. Εμείς ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Πρέπει να βλέπουμε μόνο το επόμενα ματς και να μπορούμε να βελτιώσουμε την ΑΕΚ και στη συνέχεια» είπε ο βοηθός του Τόνι Σαβέβσκι, που ρωτήθηκε και για τα πανό – συνθήματα κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς:
«Η κάθε ομάδα χρειάζεται ηρεμία, αλλιώς έχει πολλές δυσκολίες. Δεν θέλω να πω άλλα, σίγουρα πάντως θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία» απάντησε.
Ο Μάρτιν Κουούζελα μίλησε με θαυμασμό για την ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, που μας δίδαξε πώς παίζεται το ποδόσφαιρο. Συγνώμη για την απόδοσή μας. Αλλά η ΑΕΚ μας έπαιξε τόσο καλά χωρίς την μπάλα στα πόδια, που τα έκανε όλα πολύ δύσκολα. Δεχτήκαμε δύο γκολ σε οχτώ λεπτά, στο 2-1 πίστεψα ότι μπορούμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, αλλά, δύο μήνες που είμαι στην Ελλάδα, πρώτη φορά είδα ποδοσφαιριστές να παίζουν τόσο καλά το 1-2 και ελπίζω να μην το ξαναδώ».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.