Ο Ρονάλντο επιβεβαίωσε τις τελευταίες ειδήσεις για την καλή κατάσταση της υγείας του τον τελευταίο καιρό, όταν πήρε μέρος σε αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formoula 1 Μίκαελ Σουμάχερ και σημείωσε πέντε τέρματα.
Ο Ρονάλντο επιβεβαίωσε τις τελευταίες ειδήσεις για την καλή κατάσταση της υγείας του τον τελευταίο καιρό, όταν πήρε μέρος σε αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formoula 1 Μίκαελ Σουμάχερ και σημείωσε πέντε τέρματα.
Ο 24χρονος Βραζιλιάνος δεν έδειξε να έχει επηρεαστεί από την πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα, λόγω τραυματισμού. Παρά τους 11 μήνες απουσίας, ο Ρονάλντο προσέφερε πλούσιο θέαμα σε 40.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Μαρακανά για τον αγώνα.
Ο Ρονάλντο σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, και στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε τρεις ακόμη φορές. «Αισθάνομαι περίφημα. Είναι φανερό ότι δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά μετά τον αγώνα αυτόν ανησυχώ λιγότερο για το μέλλον» δήλωσε ο επιθετικός της Ιντερ, ο οποίος προσέθεσε όμως ότι δεν υπάρχει ακόμη οριστική ημερομηνία για την επιστροφή του. «Δεν υπάρχει καμία ημερομηνία ή προθεσμία για την επιστροφή μου. Θα είμαι πίσω όταν θα είμαι απόλυτα έτοιμος και όχι νωρίτερα».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από το Φάληρο με γκολ του Κοϊτά και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, πήρε σημαντικό προβάδισμα τίτλου με το +5.
Ο εξτρέμ των πειραιωτών πέτυχε εκπληκτικό γκολ με σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR, για οφσάιντ του Πιρόλα