Μόνο νίκη θέλει ο Τόμιτς με την Τάου στη Euroleague
Το ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού έχει μπει στην τελική του ευθεία. Την Πέμπτη αρχίζουν οι αναμετρήσεις με την Τάου Κεράμικα και ο Μίλαν Τόμιτς δεν κρύβει την κρισιμότητα των συγκεκριμένων αγώνων.
Το ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού έχει μπει στην τελική του ευθεία. Την Πέμπτη αρχίζουν οι αναμετρήσεις με την Τάου Κεράμικα και ο Μίλαν Τόμιτς δεν κρύβει την κρισιμότητα των συγκεκριμένων αγώνων.
Η αρχή γίνεται από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και το συγκεκριμένο πλεονέκτημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς -σύμφωνα με τον «ερυθρόλευκο» γκαρντ- «χρειάζεται αρκετός κόσμος στο πλευρό μας, ώστε να έχουμε πράγματι το αβαντάζ».
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θέλει η ομάδα του να είναι σοβαρή και προσεκτική. «Τώρα τα λάθη δεν συγχωρούνται. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το σαραντάλεπτο για να πάρουμε τη νίκη που θα μας βάλει σε τροχιά πρόκρισης στην τετράδα» αναφέρει και τονίζει για τους Ισπανούς:
«Η Τάου είναι ομάδα με σπουδαίους παίκτες, θέλει προσοχή, αλλά εμείς ξέρουμε τον τρόπο για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλουμε, πάντως, τους οπαδούς μας στο πλευρό της ομάδας. Ο κόσμος έχει αποδείξει ότι ξέρει να μας συμπαραστέκεται με τον καλύτερο τρόπο και πιστεύω ότι θα κάνει το ίδιο και την Πέμπτη.»
Στον αγωνιστικό τομέα ο Ντέιβιντ Ρίβερς θα απουσιάσει και πάλι από την προπόνηση, ενώ θα χρειαστεί ακόμη μία ημέρα θεραπείας, για να είναι απόλυτα έτοιμος στον πρώτο αγώνα με την Τάου.
Η αποστολή της ισπανικής ομάδας αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη με πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, στις 18:05 στο Δυτικό Αεροδρόμιο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο