Έφτασα στα όριά μου – Κουούζελα: Αυτά είναι τα παράδοξα του ποδοσφαίρου
Αφάνταστα στενοχωρημένος, όπως δήλωσε και ο ίδιος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξήγησε γιατί μόλις ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το γκολ έφυγε από τον πάγκο του, ενώ παραδέχτηκε και τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε η ομάδα του για να πετύχει... «κάτι παραπάνω».
Αφάνταστα στενοχωρημένος, όπως δήλωσε και ο ίδιος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξήγησε γιατί μόλις ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το γκολ έφυγε από τον πάγκο του, ενώ παραδέχτηκε και τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε η ομάδα του για να πετύχει… «κάτι παραπάνω».
«Χάσαμε κάθε επαφή με την κορυφή. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Είμαι αφάνταστα στενοχωρημένος. Για να φτάσω εγώ στο σημείο να εγκαταλείψω τον πάγκο και να φύγω στη φυσούνα, αντιλαμβάνεσθε σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο, παρά μόνο ότι έφτασα στα όριά μου» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο.
Χαρακτηριστικό μάλιστα της κατάστασης που επικράτησε στον ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι είναι ότι στη συνέντευξη Τύπου προσήλθε ένας αναπληρωματικός παίκτης, ο Διονύσης Χασιώτης, ο οποίος μάλιστα δεν αγωνίστηκε. Σε ό,τι έχει να κάνει με την αποβολή Ναλιτζή, ο ίδιος ο παίκτης είπε ότι πήγε να βοηθήσει τον παίκτη του Πανιωνίου να σηκωθεί και εκείνος τον εξύβρισε. Ο Ναλιτζής δεν δέχεται ότι χτύπησε ή κινήθηκε να χτυπήσει τον παίκτη του Πανιωνίου.
Ο Μάρτι Κουούζελα, τεχνικός των γηπεδούχων, έκανε λόγο στις καιρικές συνθήκες αλλά και για τα παράδοξα του ποδοσφαίρου: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Στην επανάληψη, ενώ ο αέρας δεν μας βοηθούσε, πετύχαμε την ισοφάριση. Αυτά είναι τα παράδοξα του ποδοσφαίρου».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο