Γαμήλιο πάρτι για τον Τσακαλίδη οι Σανς κόντρα στους Μπουλς – Πρώτη αναμέτρηση «Τζέικ» – Τάρλατς στο
Παρά τα 22 του χρόνια, ο Ιάκωβος Τσακαλίδης αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και τη Δευτέρα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Βερόνικα Ράντντσικ. Μία ημέρα αργότερα ήλθε η πρώτη κόντρα του Τσακαλίδη με τον Ντράγκαν Τάρλατς στο ΝΒΑ.
Παρά τα 22 του χρόνια, ο Ιάκωβος Τσακαλίδης αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και τη Δευτέρα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Βερόνικα Ράντντσικ. Μία ημέρα αργότερα ήλθε η πρώτη κόντρα του Τσακαλίδη με τον Ντράγκαν Τάρλατς στο ΝΒΑ.
Οι Σανς έκαναν περίπατο και ο πρώην σέντερ της ΑΕΚ νίκησε στα «σημεία» τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού.
Ο γάμος του Ιάκωβου Τσακαλίδη τελέστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο γραφείο του ιδιοκτήτη των Σανς, Τζέρι Κολάντζελο, στο γήπεδο του Φοίνιξ, America West Arena.
Παρουσία και ορισμένων εκ των εκπροσώπων του παίκτη στην Ελλάδα που μετέβησαν στις ΗΠΑ με την ευκαιρία και του All Star Game, ο Ιάκωβος Τσακαλίδης παντρεύτηκε τη Βερόνικα, με την οποία συζούσε σχεδόν από τον πρώτο χρόνο που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.
Μία ημέρα αργότερα ο Τσακαλίδης συνάντησε το γνώριμό του από το ελληνικό πρωτάθλημα, Ντράγκαν Τάρλατς.
Οι Φοίνιξ Σανς επικράτησαν εύκολα 97-80 των Σικάγο Μπουλς με τον Τσακαλίδη να αγωνίζεται 29 λεπτά και να σημειώνει επτά πόντους, ενώ ο Τάρλατς έπαιξε για μόλις έξι λεπτά και έμεινε άποντος, έχοντας απολογισμό 0/1 σουτ ένα ριμπάουντ και ένα λάθος.
Ο Τσακαλίδης αντιθέτως είχε πολύ καλύτερη παρουσία, με 3/6 δίποντα, 1/1 ελεύθερη βολή, έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κλεψίματα, δύο λάθη και τέσσερα κοψίματα.
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση