Οι παίκτες μου κατάφεραν να επιβληθούν μέσα στο γήπεδο – Αναστόπουλος: Το σκορ μάς αδικεί
Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο Γιάννης Κυράστας μετά τη νίκη - πρόκριση του Ηρακλή για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «γηραιός» επικράτησε 2-1 και ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του.
Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο Γιάννης Κυράστας μετά τη νίκη – πρόκριση του Ηρακλή για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «γηραιός» επικράτησε 2-1 και ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του.
«Έγινε πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλή ομάδα και κυνήγησε τη νίκη. Θέλαμε να σημειώσουμε τέρμα και το πετύχαμε. Αφού σημειώσαμε ένα, τότε όλα τα πράγματα άλλαξαν και το άγχος βάρυνε τα πόδια των αντιπάλων μας» τόνισε ο Γιάννης Κυράστας.
«Οι παίκτες μου έπαιξαν με πάθος και δύναμη και κατάφεραν να επιβληθούν μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε τη νίκη για να πάρουμε την πρόκριση και να διασκεδάσουμε τις άσχημες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα. Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε την κλήρωση του Κυπέλλου, για να δούμε τον αντίπαλό μας και την τύχη μας» προσέθεσε ο τεχνικός του «γηραιού».
Στον αντίποδα, ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας της Ηπείρου, σημείωσε: «Το σκορ μάς αδικεί και θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και κάτι περισσότερο. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή και να ευχηθώ καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΣ.»
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα σε μόλις 20′, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο, όμως οι Μαδριλένοι πήραν εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.