Ένας από τους κορυφαίους Τζαμαϊκανούς ποδοσφαιριστές, ο 31χρονος Στιβ Μάλκολμ, έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και δύο συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Τζαμάικα, ανατράπηκε στην πόλη Μοντέγκο Μπέι. Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, Τσαρλς Ίουαν, και Θίοντορ Γουίτμαν, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Ένας από τους κορυφαίους Τζαμαϊκανούς ποδοσφαιριστές, ο 31χρονος Στιβ Μάλκολμ, έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και δύο συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Τζαμάικα, ανατράπηκε στην πόλη Μοντέγκο Μπέι. Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, Τσαρλς Ίουαν, και Θίοντορ Γουίτμαν, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Μία εβδομάδα προτού κλείσει τα 31 του χρόνια, ο Στιβ Μάλκολμ, γνωστότερος με το προσωνύμιο Σόρτι, ο οποίος αγωνίζεται στη Χουλ, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Αγγλίας, στάθηκε άτυχος.
Όπως μετέδωσε ο δικτυακός τόπος Dailly Soccer, λίγες ώρες μετά το φιλικό αγώνα με την εθνική Βουλγαρίας στο Κίνγκστον, οι τρεις ποδοσφαιριστές κατευθύνονταν στο Μοντέγκο Μπέι, όταν έσκασε το αριστερό λάστιχο του αυτοκινήτου. Χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος οδηγούσε το όχημα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του και ανατράπηκε.
Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρός ο Μάλκολμ και τραυματίες οι δύο άλλοι ποδοσφαιριστές, όλοι τους διεθνείς με την εθνική ομάδα της Τζαμάικα, και μέλη της ομάδας που αγωνίστηκε το 1998 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας.
Το 1998, ο Γουίτμορ, εκ των επιβαινόντων στο όχημα που ανατράπηκε, ήταν στη θέση του οδηγού σε ανάλογο τροχαίο, από το οποίο όμως είχαν επιβιώσει όλοι οι επιβάτες του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων και ο άτυχος Στιβ Μάλκολμ. <P
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.
Η Τότεναμ είναι στο χείλος του γκρεμού. Έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και για να βρει... ελπίδα έκανε τον Ντε Ζέρμπι δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην Premier League!
Χιλιάδες απλού κόσμου και οι σημαντικότερες προσωπικότητες του αθλητικού και -όχι μόνο- κόσμου της Ρουμανίας απέτισαν φόρο τιμής στον θρυλικό Μιρτσέα Λουτσέσκου, με την ατμόσφαιρα να δονείται από συνθήματα – Το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής έγινε η κηδεία του.