Σφράγισε την πρόκριση στους «16» του Ρονκέτι ο Απόλλων Πτ. – Αποκλείστηκαν Αστέρας Εξ. και ΔΑΣΑΛ – Δ
Μία από τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Λιλιάνα Ρονκέτι πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Λιλιάνα Ρονκέτι. Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Πτολεμαΐδας είναι πλέον ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στη διοργάνωση, αφού ΔΑΣΑΛ και Αστέρας Εξαρχείων αποχαιρέτησαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Στη Euroleague ο Παναθηναϊκός γνώρισε έναν ακόμη διασυρμό, αυτήν τη φορά όμως στην Τουρκία από τη Γαλατάσαραϊ.
Μία από τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Λιλιάνα Ρονκέτι πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Λιλιάνα Ρονκέτι. Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Πτολεμαΐδας είναι πλέον ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στη διοργάνωση, αφού ΔΑΣΑΛ και Αστέρας Εξαρχείων αποχαιρέτησαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Στη Euroleague ο Παναθηναϊκός γνώρισε έναν ακόμη διασυρμό, αυτήν τη φορά όμως στην Τουρκία από τη Γαλατάσαραϊ.
Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας επικράτησε εντός έδρας με 95-77 της βοσνιακής Ζελέζνιτσαρ και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον Ε Όμιλο, με συνολικό απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Η ομάδα της Πτολεμαΐδας στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μποτασπόρ, παρά την ήττα που γνώρισε στην έδρα της από την Μπεοπετρόλ με 80-78.
Ο Αστέρας Εξαρχείων ηττήθηκε με 86-80 από τη Ραμάτ Χασαρόν και έφτασε τους επτά βαθμούς, παραμένοντας στην τέταρτη τελευταία θέση του Δ Ομίλου. Αντίθετα, η ομάδα του Ισραήλ κατέκτησε την πρώτη θέση και φυσικά προκρίθηκε στις «16» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Ο ΔΑΣΑΛ ηττήθηκε στο Ισραήλ με 73-64 από τη Νιροσόφτ και κατέκτησε την τρίτη θέση στον Δ Όμιλο της διοργάνωσης, μολονότι συγκέντρωσε τους ίδιους βαθμούς με το ξένο συγκρότημα. Ωστόσο, η ομάδα του Ισραήλ είναι αυτή που έχει το πλεονέκτημα, αφού στον πρώτο αγώνα είχε ηττηθεί με διαφορά μόλις δύο πόντων (73-71).
Τέλος, μία ακόμη απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στη Εuroleague. Οι «πράσινες» σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης ηττήθηκαν με 88-52 (ημ. 46-25) στην Τουρκία από τη Γαλατάσαραϊ και φυσικά παρέμειναν στην τελευταία θέση του Ε Ομίλου με οκτώ βαθμούς. Πρώτη σκόρερ για την ελληνική ομάδα, που παρέμεινε και πάλι χωρίς νίκη, αναδείχθηκε η Μάλτση με 25 πόντους.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.