Δύο λεπτά ήταν αρκετά για την Ξάνθη, 2-0 τον Ιωνικό
Η έκλαμψη της Ξάνθης στο τελευταίο πεντάλεπτο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ρότσα με 2-0 επί του Ιωνικού, σε ένα παιχνίδι του οποίου η εξέλιξη δεν προμήνυε την τελική έκβασή του.
Η έκλαμψη της Ξάνθης στο τελευταίο πεντάλεπτο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ρότσα με 2-0 επί του Ιωνικού, σε ένα παιχνίδι του οποίου η εξέλιξη δεν προμήνυε την τελική έκβασή του.
Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στην υπόλοιπη διάρκειά του, το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ιωνικό δεν προσέφερε θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της θρακιώτικης ομάδας. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Στρακόσια.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Ξάνθης να ανοίξει το σκορ ήλθε στο 66, όταν ο Γιανότσκο μετά από χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το δοκάρι του Ιωνικού. Ό,τι δεν κατάφερε ο Γιανότσκο, το έκανε στο 86 ο Δαμιανός.
Ο 24χρονος ομογενής από την Αυστραλία έπιασε ένα δυνατό σουτ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμένων, ο Στρακόσια δεν μπόρεσε να αντιδράσει, και έτσι έγινε το 1-0.
Δύο μόλις λεπτά αργότερα, ο Καούνος πήρε την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή του Ιωνικού από το Σφακιανάκη και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των Νικαιωτών κάνοντας το τελικό 2-0 για την Ξάνθη.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, στην Αλεξανδρούπολη, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του World Cup.
Ο Μουστάφα Φαλ επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει κανονικά και στο εξωτερικό αναφέρονται στο συμβόλαιο του, αλλά και στις πολλές επιλογές που έχει στο «5» ο Μπαρτζώκας.