Δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, ένας πρώην και ένας νυν, βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον προπονητή του κρητικού συλλόγου, Γιάννη Σαμαρά. Ο Μπλένταρ Κόλα και ο Χέλγκι Σίγκουρτσον είναι οι παίκτες που επιθυμεί να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ, καθώς μπορούν να προσφέρουν την εμπειρία που αναζητεί τη συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα.
Δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, ένας πρώην και ένας νυν, βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον προπονητή του κρητικού συλλόγου, Γιάννη Σαμαρά. Ο Μπλένταρ Κόλα και ο Χέλγκι Σίγκουρτσον είναι οι παίκτες που επιθυμεί να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ, καθώς μπορούν να προσφέρουν την εμπειρία που αναζητεί τη συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε ότι η διοίκηση έχει έλθει ήδη σε επαφή με τους Σίγκουρτσον και Κόλα, με τον πρώτο να φαίνεται πιο κοντά, αφού όσον αφορά στον Αλβανό έχει καλές προτάσεις από Αρη και ΑΕΚ.
«Έχω μιλήσει με τους δύο παίκτες, και είναι στο χέρι τους να έρθουν στον ΟΦΗ με τη συγκατάθεση του Παναθηναϊκού. Τα θέματα των μεταγραφών θα έχουν τελειώσει ως την ερχόμενη εβδομάδα. Συζητάμε και το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε και έναν αμυντικό με επικρατέστερο τον Σίμο. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι δεν θα κάνουμε περισσότερες από δύο μεταγραφές» είπε ο Σαμαράς, που αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει την Κυριακή.
«Όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο για εμάς. Πάμε για τη νίκη, και σε καμιά περίπτωση δεν θα παίξουμε παθητικά. Πρέπει να αποκτήσουμε τη νοοτροπία του νικητή και να μάθουμε να αγωνιζόμαστε κάτω από πίεση. Αν παίξουμε όπως στα τελευταία ματς απέναντι σε Παναχαϊκή και Καλαμάτα, τότε θα πετύχουμε το σκοπό μας» είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ανατριχιαστικές στιγμές στη «Μπεογκράτσκα Αρένα» το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, καθώς η Παρτιζάν αποχαιρέτησε τον θρυλικό προπονητή Ντούσαν Βουγιόσεβιτς πριν το τζάμπολ με τη Ζαλγκίρις.
Η Μονακό των οκτώ παικτών και με τους Τζέιμς, Οκόμπο να έχουν από 16π. έκαστος άντεξε και πήρε τη νίκη σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 93-86, κλειδώνοντας θέση στα πλέι ιν της Euroleague.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει το Μ. Σάββατο (11/4, 17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ) θα αντιμετωπίσει ξανά την Εθνική Ουγγαρίας, αυτή τη φορά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τετράδα.
Σημαντική στιγμή για τον Τούρκογλου και το τουρκικό μπάσκετ γενικότερα, καθώς ο παλαίμαχος φόργουορντ που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο NBA, θα εισαχθεί στο Hall of Fame της FIBA.