Η ομίχλη που σκέπαζε το αεροδρόμιο Μακεδονία είχε αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά η άφιξη της Ουντινέζε. Η ελληνική ομάδα προσγειώθηκε τελικά στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο UEFA την Πέμπτη στις επτά το απόγευμα.
Η ομίχλη που σκέπαζε το αεροδρόμιο Μακεδονία είχε αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά η άφιξη της Ουντινέζε. Η ελληνική ομάδα προσγειώθηκε τελικά στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο UEFA την Πέμπτη στις επτά το απόγευμα.
Ο αγώνας είναι αυτός που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στον τρίτο γύρο του θεσμού. Έπειτα από το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Ούντινε, με την Ουντινέζε να παίρνει το προβάδισμα στις καθυστερήσεις, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για την υπόθεση πρόκριση.
Εντούτοις, τα πράγματα για τους Ιταλούς δεν είναι τόσο ευχάριστα, αφού ο τεχνικός της ομάδας, Λουίτζι ντι Κάνιο, χρειάζεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα, αφού παίκτες εντεκάδας δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.
Οι Ιταλοί δεν θέλησαν να πουν μεγάλα λόγια, ωστόσο υπογράμμισαν ότι ήλθαν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν, και να είναι αυτοί που μετά τη λήξη του αγώνα θα πανηγυρίζουν την πρόκριση.
«Ήλθαμε για την πρόκριση και μπορούμε να την πάρουμε» υπογράμμισε ο Μαρτζιότα, σκόρερ του «χρυσού» γκολ της Ουντινέζε στο πρώτο ματς.
Ο Ντι Κάνιο προβληματίζεται αρκετά, εξέφρασε όμως την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όποιοι και αν είναι αυτοί τους οποίους τελικά θα επιλέξει.
Την αποστολή της Ουντινέζε στη Θεσσαλονίκη δεν ακολούθησαν οι Μούτσι, Γκάργκο, Μπίσγκαρντ και Γιακουίντα, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να παίξουν.
Ο Ιταλός τεχνικός θα δώσει νωρίς το απόγευμα συνέντευξη Τύπου, ενώ νωρίτερα θα μιλήσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!