Θύμα του Σίδνεϊ και ο ΠΑΟ, αναχωρεί χωρίς τέσσερις για τη Ρόγκλα
Τέρμα τα ψέματα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης (7:10) μέσω Ζυρίχης για τη Ρόγκλα της Σλοβενίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.
Τέρμα τα ψέματα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης (7:10) μέσω Ζυρίχης για τη Ρόγκλα της Σλοβενίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.
Οι πράσινοι θα ταξιδέψουν φυσικά χωρίς τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που προετοιμάζει με τη σειρά του την εθνική Γιουγκοσλαβίας στο Χονγκ Κονγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Ο αντικαταστάτης όμως του Σέρβου, Δημήτρης Ιτούδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους άλλους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς, Μποντίρογκα, Ρέμπρατσα και Τζόνι Ρότζερς, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Σίδνεϊ με τα χρώματα της Ισπανίας.
Πάντως, οι διεθνείς Αλβέρτης και Καλαϊτζής ήταν τις τελευταίες δύο ημέρες στη διάθεσή του και θα μετέχουν κανονικά στην αποστολή για τη Ρόγκλα, καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο