Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Πάρου – Σώοι όλοι οι επιβάτες
Κατατρόμαξαν την Τρίτη το μεσημέρι οι 154 επιβάτες του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου Δημητρούλα, όταν αυτό προσέκρουσε με δύναμη στην προβλήτα του λιμανιού της Πάρου. Ευτυχώς κανένας από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε.
25
Κατατρόμαξαν την Τρίτη το μεσημέρι οι 154 επιβάτες του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Δημητρούλα, όταν αυτό προσέκρουσε με δύναμη στην προβλήτα του λιμανιού της Πάρου. Ευτυχώς κανένας από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε.
Από την πρόσκρουση, που σημειώθηκε ενώ ο πλοίαρχος προσπαθούσε να δέσει στο λιμάνι , δημιουργήθηκαν δύο ρήγματα. Το πρώτο ρήγμα, μήκους ενός μέτρου και πλάτους πέντε πόντων, έγινε στο ύψος πάνω από την ίσαλο γραμμή. Το δεύτερο ρήγμα, μήκους τεσσάρων μέτρων και πλάτους 25 εκατοστών, δημιουργήθηκε στην πρύμνη του σκάφους.
Αμέσως απαγορεύθηκε ο απόπλους του πλοίου, που ανήκει στην εταιρεία G.A. Ferries. Οι 154 επιβάτες του καθώς και άλλοι 167 που θα παρελάμβανε από την Πάρο, εξαργύρωσαν τα εισιτήριά τους και πολλοί ταξίδευσαν για τον Πειραιά με άλλα πλοία.
Το Δημητρούλα εκτελούσε το δρομολόγιο Σαντορίνη, Ιο, Νάξο, Πάρο, Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Πασχαλινό τσουρέκι
- Εκλογές τον Οκτώβριο;
- Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ μετά τη σφαγή με τους 250 νεκρούς
- Απεργούν στις 24 Απριλίου οι εργαζόμενοι στους δήμους – Τα αιτήματά τους
- Άκσηση: Η «ασπίδα» για το άγχος και την κατάθλιψη
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη – Πού θα βρέξει
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442