Ηττα 2-1 με ελλείψεις για την ΑΕΚ από την Εσπανιόλ
Αυτήν τη φορά η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε, όπως είχε κάνει πριν από δύο εβδομάδες στη Ρώμη. Σε φιλικό που έγινε στο Νίκος Γκούμας, η Ενωση έχασε με 2-1 από την Κυπελλούχο Ισπανίας Εσπανιόλ.
Αυτήν τη φορά η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε, όπως είχε κάνει πριν από δύο εβδομάδες στη Ρώμη. Σε φιλικό που έγινε στο Νίκος Γκούμας, η Ενωση έχασε με 2-1 από την Κυπελλούχο Ισπανίας Εσπανιόλ.
Βέβαια, οι γηπεδούχοι είχαν πάρα πολλές απουσίες, καθώς δεν έπαιξαν οι διεθνείς, εκτός από τον Μιλέν Πέτκοφ, ο οποίος έφτασε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο και… αμέσως φόρεσε τη φανέλα του και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο! Αλλωστε, ο Βούλγαρος δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο ματς της εθνικής του ομάδας με την Τσεχία, στη Σόφια.
Το σκορ για την Εσπανιόλ άνοιξε ο Οσκαρ στο 5, μετά από θαυμάσια μπαλιά του Μάουρο Νάβας, και το 2-0 διαμόρφωσε ο Μάρτιν Πόσε στο 42 εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ.
Στην επανάληψη ο Γιάννης Παθιακάκης έκανε πολλές αλλαγές φέρνοντας σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα. Αφού λοιπόν ισορρόπησαν το παιχνίδι, κατάφεραν να φτάσουν και στο γκολ στο 85, όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης με προσωπική ενέργεια άδειασε την άμυνα της Εσπανιόλ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Τότεναμ για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Μπορεί να εκκρεμεί ο τελικός Παρί Σεν Ζερμέν-'Αρσεναλ στη Βουδαπέστη (30/5, 19:00), όμως η League Phase της επόμενης σεζόν ήδη «σχηματίζεται» και οι περισσότερες ομάδες είναι γνωστές.