Γίνεται αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι; Και όμως γίνεται!
Με μια βόλτα στους δρόμους του Μεξικού ο Φερνάντο Λόπεζ από την Αργεντινή οδηγεί ένα Renault Twingo, αφήνοντας τη ...βαρετή διαδικασία του οδηγείν -κυριολεκτικά- στον υπολογιστή-τιμόνι FINGO 2000 που εμπνεύστηκε ο ίδιος. Σύμφωνα με τον Λόπεζ, η εφεύρεσή του θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε ανθρώπους με αναπηρία, και σκοπεύει μάλιστα να επισκεφθεί ο ίδιος διάφορες χώρες για να διαφημίσει τη χρήση της.
Με μια βόλτα στους δρόμους του Μεξικού ο Φερνάντο Λόπεζ από την Αργεντινή οδηγεί ένα Renault Twingo, αφήνοντας τη …βαρετή διαδικασία του οδηγείν -κυριολεκτικά- στον υπολογιστή-τιμόνι FINGO 2000 που εμπνεύστηκε ο ίδιος. Σύμφωνα με τον Λόπεζ, η εφεύρεσή του θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε ανθρώπους με αναπηρία, και σκοπεύει μάλιστα να επισκεφθεί ο ίδιος διάφορες χώρες για να διαφημίσει τη χρήση της.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».