H Sony ετοιμάζει μία φορητή συσκευή σύνδεσης με το Internet, η οποία ενδέχεται να είναι το νέο walkman. Με τη συσκευή, που αναμένεται να εμφανιστεί το Σεπτέμβριο, ο χρήστης θα μπορεί να συνδέεται ασύρματα με δικτυακούς τόπους και να ακούει μουσική.
H Sony ετοιμάζει μία φορητή συσκευή σύνδεσης με το Internet, η οποία ενδέχεται να είναι το νέο walkman. Με τη συσκευή, που αναμένεται να εμφανιστεί το Σεπτέμβριο, ο χρήστης θα μπορεί να συνδέεται ασύρματα με δικτυακούς τόπους και να ακούει μουσική.
Σύμφωνα με το νέο πρόεδρο της Sony, Κινουτάκε Αντο, η εταιρεία του θα εστιάσει το ενδιαφέρον της σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας, για σύνδεση στο Διαδίκτυο, και όχι πλέον σε κινητά τηλέφωνα.
Η συσκευή θα χρησιμοποιεί λογισμικό που απέκτησε η Sony πέρυσι από την Palm Inc., εταιρεία που κατασκευάζει τους γνωστούς υπολογιστές παλάμης. Με τη συσκευή της Sony ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει και να λαμβάνει e-mail αλλά και ψηφιακές φωτογραφίες μέσα από το Internet.
Ο Αντο πιστεύει ότι η συσκευή αυτή θα αποτελέσει ένα σημαντικό προϊόν για την εταιρεία του και θα δημιουργήσει μία παράδοση ανάλογη με αυτήν που δημιούργησε το walkman.
Η ασύρματη αυτή συσκευή θα αξιοποιήσει τη διεθνή ανάπτυξη των ασύρματων ιντερνετικών υπηρεσιών.
Εκτός από τις ασύρματες συσκευές, άλλοι σημαντικοί τομείς ανάπτυξης για τη Sony θα είναι το PlayStation 2, οι ψηφιακές τηλεοράσεις και η σειρά υπολογιστών Vaio.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας