
Παγκόσμιο ρεκόρ από την Ζιβανόφσκαγια
Επρεπε να γίνει... Ισπανίδα για να καταρρίψει κάποιο παγκόσμιο ρεκόρ. Ο λόγος για τη ρωσικής καταγωγής κολυμβήτρια Νίνα Ζιβανόφσκαγια, η οποία κατά τη διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 50 μέτρα ύπτιο, με 28 δευτερόλεπτα 69 εκατοστά.
26
Επρεπε να γίνει… Ισπανίδα για να καταρρίψει κάποιο παγκόσμιο ρεκόρ. Ο λόγος για τη ρωσικής καταγωγής κολυμβήτρια Νίνα Ζιβανόφσκαγια, η οποία κατά τη διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 50 μέτρα ύπτιο, με 28 δευτερόλεπτα 69 εκατοστά.
Η προηγούμενη επίδοση ήταν 28,71 και την είχε σημειώσει η Γερμανίδα Σάντρα Φέλκερ στο περσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, όπου η Ζιβανόφσκαγια είχε τερματίσει δεύτερη κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Η Ισπανίδα πλέον κολυμβήτρια υποχρεώθηκε να μείνει για δύο χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης, προκειμένου να μπορέσει να κολυμπήσει για τη νέα της πατρίδα.
ΑΠΕ
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
- Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
- Νέα δεδομένα για τον Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την πλευρά του…»
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442