Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ξεκίνησε η Comdex Greece 2000

Ξεκίνησε η Comdex Greece 2000

Την Πέμπτη άνοιξε τις πύλες της η Πρώτη Διεθνής Εκθεση Πληροφορικής, με το όνομα Comdex Greece 2000, η οποία διοργανώνεται από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο με τη συνδρομή της εταιρείας Ziff Davis στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου της Helexpo στο Μαρούσι.

40

Την Πέμπτη άνοιξε τις πύλες της η Πρώτη Διεθνής Εκθεση Πληροφορικής, με το όνομα Comdex Greece 2000, η οποία διοργανώνεται από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο με τη συνδρομή της εταιρείας Ziff Davis στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου της Helexpo στο Μαρούσι.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Νίκολας Μπερνς, τόνισε τη συμβολή της έκθεσης στην προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και έκανε λόγο για μεταλαμπάδευση της αμερικανικής τεχνογνωσίας στον τομέα της Πληροφορικής στα υπόλοιπα κράτη.


O υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Τάσος Μαντέλης που εκπροσώπησε την κυβέρνηση επισήμανε ότι η Ελλάδα ακολουθεί κατά πόδας τις εξελίξεις στους τομείς της τεχνολογίας και η συμμετοχή μας σε τέτοια γεγονότα το αποδεικνύει.


Το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο με 67 έτη ενεργούς παρουσίας στη χώρα μας επιδιώκει την ενίσχυση των επενδύσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Υστερα από 12 χρόνια παρουσίας στο χώρο της τεχνολογίας με την έκθεση Amtech διευρύνονται σημαντικά οι ορίζοντές του, διοργανώνοντας για πρώτη φορά την Comdex Greece 2000 με διεθνή απήχηση.


Σημαντική, εξάλλου, για την επιτυχημένη διεξαγωγή της έκθεσης είναι και η συμβολή της Ziff Davis, που είναι γνωστή για τη δραστηριοποίησή της στον τομέα του μάρκετινγκ και των ΜΜΕ, με έμφαση στην Πληροφορική και στο Ιnternet.

Η ZD events θυγατρική της Ziff Davis αναλαμβάνει την οργάνωση εκδηλώσεων, που αφορούν στην τεχνολογία της Πληροφορικής, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται η Comdex.


Νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες και νέες εφαρμογές θα παρουσιαστούν στην Ελλάδα, μέχρι και τις 19 Μαρτίου που θα διαρκέσει η έκθεση, παρέχοντας μία πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων αξιοποίησης της τεχνολογίας στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και των οργανισμών.

Η Comdex Greece 2000 καλύπτει 7.000 τ.μ. με προϊόντα των σημαντικότερων εταιρειών στους τομείς της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών, του Network Computing και του Internet.


Τέλος, στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και συνεδριακές εκδηλώσεις, με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση του πληροφοριακού και επικοινωνιακού γίγνεσθαι.

ΑΠΕ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο