Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χάρλεϊ Κουίν αποκτά τη δική της ταινία

Η Χάρλεϊ Κουίν αποκτά τη δική της ταινία

...

Αγγελική Στελλάκη

Η Μάργκο Ρόμπι ερμηνεύει τη Χάρλεϊ Κουίν της DC και έχει ήδη ενθουσιάσει αρκετούς φαν των κόμικ που ελπίζουν να δουν την ηρωίδα σωστά μεταφερμένη στη μεγάλη οθόνη.

Πριν ακόμα προβληθεί το Suicide Squad, η Ρόμπι κατάφερε να εξασφαλίσει συμφωνία για μια δική της ταινία με ηρωίδα την σούπερ κακιά του σύμπαντος της DC.

Η Χάρλεϊ Κουίν, ερωμένη και συνεργάτιδα του Τζόκερ, είναι εξαιρετικά δημοφιλής.

Η ηθοποιός από την Αυστραλία (που ενθουσίασε τον ανδρικό πληθυσμό ως σύζυγος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ») πρότεινε η ίδια να επαναλάβει τον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν -στον οποίο θα τη δούμε στο Suicide Squad- σε δική της ταινία.

Η ίδια σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει και να είναι παραγωγός, ενώ δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του σεναριογράφου.

Χαρακτήρες όπως οι: Batgirl, Poison Ivy, Katana και Bumblebee θα μπορούσαν να κάνουν την εμφάνισή τους στη νέα ταινία, αναφέρει το Hollywood Reporter.

Μπορεί η Marvel να έχει περισσότερες ταινίες με υπερήρωες στο ενεργητικό της, ωστόσο, η DC φαίνεται ότι είναι εκείνη που πρωτοπορεί στον τομέα των ταινιών με πρωταγωνίστριες γυναίκες.

Αφού θα παρουσιάσει την πρώτη ταινία με γυναίκα ηρωίδα, τη Wonder Woman, σκοπεύει τώρα να φέρει στη μεγάλη οθόνη την πρώτη ταινία που θα έχει στο επίκεντρό της τη δημοφιλή κακιά.

Μάλιστα, η Χάρλεϊ Κουίν θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της DC, πουλώντας περισσότερα κόμικ από ότι η Wonder Woman.

Η ίδια η ηθοποιός δηλώνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον χαρακτήρα, λέγοντας ότι θεωρεί πως έχει τον καλύτερο χαρακτήρα στο επικείμενο Suicide Squad, όπου υπερ-κακοί από το σύμπαν της DC ενώνουν τις δυνάμεις τους.

«Νομίζω ότι θα είναι τόσο cool» λέει η Μάργκο Ρόμπι. «Λατρεύω το γεγονός ότι υπάρχει μια τύπισσα που είναι σκληρή και που είναι πιο αστεία και πιο τρελή και πιο δυνατή από κάποιους από τους άνδρες. Νομίζω ότι αυτό σπάνια συμβαίνει (στις ταινίες)» προσθέτει η ηθοποιός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024