Ακόμα ένα μετάλλιο -και μάλιστα χρυσό- έδωσε στην Ελλάδα η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου
Ακόμα ένα μετάλλιο -και μάλιστα χρυσό- έδωσε στην Ελλάδα η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.
Η πρώτη προσπάθεια της ελληνίδα αθλήτρια ήταν άκυρη, ωστόσο, συνέχισε εντυπωσιακά αφού στο δεύτερο άλμα της, το χρυσό -όπως αποδείχτηκε, προσγειώθηκε στα 14.60μ. ισοφαρίζοντας την καλύτερη της επίδοση για φέτος και κατακτώντας παράλληλα την πρώτη θέση.
Αμέσως μετά το άλμα της, η Βούλα Παπαχρήστου έδειξε τον ουρανό και στη συνέχεια έδειξε τη μαύρη γραμμή που έχουν στις φόρμες του οι αθλητές στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική.
Ο Λεβαδειακός φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (19/1, 18:00) και θα επιδιώξει το «διπλό» για να ξεφύγει στο +9 από τον Παναθηναϊκό – Για την επιστροφή στις νίκες θα «μονομαχήσουν» Βόλος και Ατρόμητος (20:00).
«Βόμβα» από δημοσίευμα στην Ισπανία, το οποίο αναφέρει ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι μεταγραφικός στόχος ομάδας της Euroleague για το καλοκαίρι.
Οι Ρόκετς επικράτησαν των Πέλικανς με 119-110 και ο Κέβιντ Ντουράντ στο συγκεκριμένο ματς σημείωσε 18 πόντους και κατάφερε να γίνει ο 6ος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του NBA.