Μια ιστορική μέρα για την Bundesliga και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς η Ουνιόν Βερολίνου ανακοίνωσε πως η Μαρί-Λουίζ Έτα θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Η Έτα ήταν η υπεύθυνη για την ομάδα Κ19 του οργανισμού και μετά την απόλυση του Στέφεν Μπάουμγκαρτ λόγω της ήττας από τη Χάιντενχαϊμ με 3-1 θα γίνει η πρώτη γυναίκα προπονητής στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος.
«Χαίρομαι που ο σύλλογος μου εμπιστεύεται αυτή την απαιτητική αποστολή. Ένα από τα δυνατά σημεία της Ουνιόν ήταν και παραμένει να ενώνουμε όλες τις δυνάμεις μας από κοινού σε τέτοιες καταστάσεις. Και φυσικά, έχω την πεποίθηση ότι με την ομάδα θα κατακτήσουμε τους καθοριστικούς πόντους», ανέφερε η Έτα στις δηλώσεις της.
Δείτε την ανάρτηση της Ουνιόν Βερολίνου
+++ Neue Kraft für den Endspurt: Marie-Louise #Eta übernimmt +++
Die Profimannschaft der Männer wird die Schlussphase der Saison und den Kampf um den Klassenerhalt unter der Leitung von Marie-Louise Eta angehen, bisherige Trainerin der U19-Junioren und künftige Cheftrainerin der… pic.twitter.com/5w84jM4kyu
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.