Ξανά εκτός τέθηκε ο αρχηγός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, καθώς αποκόμισε θλάση στην αριστερή γάμπα, όπως ενημέρωσαν οι «νερατζούρι» σε σχετική ανακοίνωση.
Ο Αργεντίνος επιθετικός αναμένεται να απουσιάσει τουλάχιστον για 15 ημέρες, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, δεν πρόκειται για υποτροπή στον προηγούμενο τραυματισμό του, αφού αυτή τη φορά επηρέασε μία διαφορετική περιοχή, τον υποκνημίδιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο καπιτάνο των «νερατζούρι» επέστρεψε στη δράση 46 ημέρες μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Μπόντο/Γκλιμτ και αγωνίστηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής (5/4), που πέτυχε και δύο γκολ κόντρα στους «τζιαλορόσι».
Inter, Lautaro Martinez si ferma di nuovo: risentimento al soleo, niente Como https://t.co/TI7Nov3oET
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του Λαουτάρο δεν εμπνέει ανησυχία στις τάξεις της Ίντερ, ωστόσο ο καπιτάνο θα παραμείνει εκτός το διάστημα που προβλέπεται, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πρόκλησης περαιτέρω ζημιάς.
Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας