
Χάρης Δούκας: «Οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας επιτέλους ολοκληρώθηκαν!»
Σε λίγες ημέρες, όπως ανέφερε σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αθηναίων, η Λ. Βασιλίσσης Όλγας παραδίδεται στους πολίτες.
Ξανά στην κυκλοφορία δίδεται σε λίγες ημέρες η Λ. Βασιλίσσης Όλγας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Ακολουθούν τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων στην ανάρτηση του: «Οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας επιτέλους ολοκληρώθηκαν! Σε λίγες μέρες παραδίδεται και επίσημα στους πολίτες!
Η ταλαιπωρία των Αθηναίων έφτασε στο τέλος της. Από τα 6 χρόνια που παρέμενε κλειστή, τα 3,5 δεν γινόταν καθόλου έργο.
Εμείς, όμως, αναδείξαμε την ολοκλήρωση των εργασιών ως προτεραιότητα ήδη από την προεκλογική περίοδο και μέσα σε δύο χρόνια δημιουργήσαμε έναν πολυτροπικό δρόμο, στολίδι για την Αθήνα».
- Ο Móglaí Bap των Kneecap μιλάει για την αυτοκτονία της μητέρας του
- Είναι προφανές ότι οι ΗΠΑ μπήκαν σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς καμία στρατηγική είπε ο Μερτς
- Από καλοκαίρι σε καλοκαίρι νέα δεδομένα για τον Γκονζάλο Γκαρσία στη Ρεάλ
- Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στην 23χρονη για μια θέση πάρκινγκ – Κρυβόταν για να περάσει το αυτόφωρο
- «Όσοι αποκαλούν τον Τραμπ ψευδώς φασίστα τροφοδοτούν αυτού του είδους τη βία» λέει η Λίβιτ
- Ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Μούγιου – Το πουλόβερ «ξηλώνεται» σε όλα τα επίπεδα


