Φίνος Φιλμ: Το βίντεο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
H Φίνος Φιλμ στο κλίμα της σημερινής ημέρας.
Μία ανάρτηση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκανε η Φίνος Φιλμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Φίνος Φιλμ: Το video για τη σημερινή γιορτή με πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης
Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό στης εταιρείας παραγωγής στο Instagram περιλαμβάνονται σκηνές από διάσημες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μεταξύ αυτών, τα φιλμ «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» και «Ένα κορίτσι για δύο».
Ο Κώστας Βουτσάς, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και πολλοί ακόμα πρωταγωνιστές παρελαύνουν, λέγοντας ατάκες που έγραψαν ιστορία.
Το σχόλιο για τους έρωτες
«Οι έρωτες της Φίνος Φιλμ μας έμαθαν πως το πιο μεγάλο ρομάντζο δεν είναι αυτό που κρατάει μια σκηνή, αλλά μια ζωή! Χρόνια πολλά φίλες και φίλοι ερωτευμένοι», αναφέρεται στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο.
- Μέση Ανατολή: Αύξηση κατά 20% στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Πακιστάν
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»


