Μεγάλο λάθος έγινε στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός, συγκεκριμένα πριν από τη φάση του 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με γκολ του Βάργκα στο 59’. Η επίθεση της ΑΕΚ από την οποία προήλθε το κόρνερ και μετά το γκολ ξεκίνησε από οφσάιντ του Μαρίν.
Κακώς, ο πρώτος βοηθός του Ολλανδού Μακέλι, ο Στέεγκστρα δεν υπέδειξε την παράβαση για να σταματήσει η επίθεση. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ο Μαρίν, που εκτέλεσε και το κόρνερ από το οποίο προήλθε το 1-0, είναι εκτεθειμένος, άρα έπρεπε να σταματήσει η επίθεση της ΑΕΚ. Έχουμε αλλοίωση στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
Χώρια που ο Μακέλι έχει δείξει κίτρινες (= 4) μόνο σε παίκτες του Ολυμπιακού και καμία σε παίκτη της ΑΕΚ, στους οποίους χαρίστηκε.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Βαριά τιμωρία, συγκεκριμένα δυο χρόνια εκτός γηπέδων και απο 5.000 ευρώ πρόστιμο στους δύο ταυτοποιημένους οπαδούς της ΑΕΚ που έριξαν ομπρέλα στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό
Οι «κανονιέρηδες» δίνουν 120 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο για τον Αργεντίνο, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν αρνητικά. Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγλο μέσο