Ποιος είναι ο λόγος που η Ζαλγκίρις κατέθεσε ένσταση για το ματς με τη Βίρτους Μπολόνια (vid)
Η Βίρτους επικράτησε της Ζαλγκίρις Κάουνας, ωστόσο οι Λιθουανοί κατέθεσαν ένσταση για έναν μάλλον ασυνήθιστο λόγο.
Η Ζαλγκίρις Κάουνας ηττήθηκε από την Βίρτους Μπολόνια για την 20η αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο στο ματς έγινε κάτι το οποίο μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω.
Ο Τόμας Μασιούλις κατέθεσε ένσταση για έναν όχι και τόσο συνηθισμένο λόγο για λογαριασμό της Ζαλγκίρις.
Συγκεκριμένα με ένα λεπτό να απομένει για την λήξη της αναμέτρησης, ο Μασιούλις πλησίασε τους διαιτητές και τους εξέφρασε τα έντονα παράπονά του. Ο λόγος ήταν η παρουσία των ανθρώπων που καθάριζαν το παρκέ στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη.
Στην ουσία, οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να καθαρίσουν το παρκέ, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, εμποδίζοντας την Ζάλγκιρις σε δύο αιφνιδιασμούς. Έτσι η ένσταση κατατέθηκε και πλέον η μπάλα περνάει στα χέρια της Euroleague για να αποφασίσει.
Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που καταθέτει την ένσταση η Ζαλγκίρις
WOW… WHAT IS TOMAS MASIULIS DOING AT THE SCORE TABLE IN THE MIDDLE OF THE GAME ?? 😳🏀✍️
He literally sat down and started writing for several seconds 😮🔥 pic.twitter.com/bhzLDxwanj
— SKWEEK (@skweektv) January 6, 2026
- Μαξίμου: Με αμηχανία απέναντι στην κριτική Καραμανλή – Σαμαρά, αναμετριέται με τη «λαϊκή ψυχή» της παράταξης
- Πόσο ασφαλείς νιώθουν οι Ευρωπαίοι στο διαδίκτυο; – Η μάχη για τα προσωπικά δεδομένα
- Κουαμέ: Η παραλίγο μεταγραφή στην Ίντερ, ο τελικός με τον Ολυμπιακό και οι τραυματισμοί που τον «φρέναραν»
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Η διαδρομή των εκατομμυρίων και το ακίνητο στον Αγ. Στέφανο
- Χρόνια αφότου κατάπιε ένα άστρο, αυτή η μαύρη τρύπα συνεχίζει να ρεύεται
- Πακιστάν: Τρομοκρατική επίθεση «καμικάζι» σε τζαμί του Ισλαμαμπάντ αφήνει πίσω της τουλάχιστον 31 νεκρούς

