«Ο Ναν μοιάζει να προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»
«Αιχμηρό» σχόλιο για τα πρόσφατα αντιαθλητικά φάουλ του Κέντρικ Ναν… Μαγνήτισε τα βλέμματα το αντιαθλητικό φάουλ του στον Μόουζες Ράιτ.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Λιθουανία και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της κατάταξης στη Euroleague, όμως για ακόμα μία φορά αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν το αντιαθλητικό φάουλ του Κέντρικ Ναν, αυτή τη φορά στον Μόουζες Ράιτ.
Ο Αμερικανός γκαρντ έχασε τη μπάλα από κλέψιμο του Ράιτ, με τον τελευταίο να φεύγει στον αιφνιδιασμό για να καρφώσει και τον Ναν να τον ακολουθεί για να τον σταματήσει, αλλά με ένα επικίνδυνο φάουλ, αφού «γκρέμισε» τον συμπατριώτη του, ο οποίος έπεσε άτσαλα στο παρκέ.
Τι συμβαίνει με τον Κέντρικ Ναν
Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κέντρικ Ναν κάνει κάτι αντίστοιχο και πλέον σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Πριν λίγο καιρό χτύπησε εν ψυχρώ τον Τέιλορ της Βαλένθια και χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ.
Ενώ το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα των «εκρήξεών» του δεν είναι άλλο από το αντιαθλητικό φάουλ στο ΟΑΚΑ στους περσινούς τελικούς, πάνω στον Εβάν Φουρνιέ, σε μια κίνηση που τον έστειλε και στα αποδυτήρια με ντισκαλιφιέ και έφερε τεράστια ένταση στο παιχνίδι.
Κάπως έτσι, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ σχολίασε τις… εκρήξεις του Κέντρικ Ναν στα τελευταία ματς με «αιχμηρό τρόπο». «Ο Κέντρικ Ναν είναι τρομερά ταλαντούχος παίκτης, αλλά δι@ολε… μοιάζει να προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό».
Kendrick Nunn is such a talented player, but damn man he be trying to put people in the hospital, I don’t understand it..
— THEPetway (@The_Pet_Way) December 23, 2025
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου
- Ορμούζ: Οι ΥΠΕΞ των G7 δηλώνουν έτοιμοι να «λάβουν μέτρα για την στήριξη του ενεργειακού ανεφοδιασμού»


