Oλυμπιακός – ΠΟ Αγίου Θωμά 11-0: Νέα ισοπεδωτική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων»
Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία ισοπέδωσε με 11-0 τον ΠΟ Αγίου Θωμά στο Δημοτικό γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» στο Ρέντη, για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Συνεχίζει να… σαρώνει τους αντιπάλους του ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο γυναικών. Στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι τους, οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν απόλυτα του ΠΟ Αγίου Θωμά, με επιθετικό ποδόσφαιρο, αφού προηγήθηκαν με 6-0 στο ημίχρονο και πέτυχαν πέντε ακόμα τέρματα στο δεύτερο, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα με το απόλυτο 5/5.
«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα 6-0 στο ημίχρονο!
Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός «μπήκε» πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό, προηγήθηκε με 2-0, με γκολ των Λόγου (2′) και Βενιαμίν. Η «ερυθρόλευκη» σέντερ φορ «χτύπησε» δύο ακόμα φορές, στο 14ο και 16ο λεπτό, για το 4-0, με την Γιάννου (17′) να «γράφει» το 5-0. Η Βενιαμίν έφτασε τα τέσσερα τέρματα, αφού στο 23ο λεπτό, «βρήκε» ξανά δίχτυα, με ωραία προσπάθεια, διαμορφώνοντας το 6-0 του πρώτου ημιχρόνου.
«Καταιγιστικός» ο Ολυμπιακός!
Με το… πόδι στο «γκάζι» ξεκίνησε ο Ολυμπιακός και στο δεύτερο μέρος, με τις Βενιαμίν (54′) και Γιάννου (58′) να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 8-0. Η Γιάννου πέτυχε χατ-τρικ, στο 63ο λεπτό, κάνοντας το 9-0, ενώ η Ξυλούρη (65′) και η Δημητρίου (68′) διαμόρφωσαν το τελικό 11-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Φλέγγας): Μούγιου, Ματζάνα, Μισιρλή, Μυλωνά, Ξυλούρη, Ιωαννίδη, Πελεκούδα, Λόγου, Τζανή, Γιάννου, Βενιαμίν (αγωνίστηκαν και οι Μαντζακοπούλου, Σιαπλαούρα, Δημητρίου).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.