Έτοιμος να στεφθεί πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός στο Φάληρο. Και όπως φαίνεται το απολαμβάνει κόντρα στον ΟΦΗ: 2-0 στα μισά του δρόμου με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να επιστρατεύει μια ακόμη ντοπιέτα φτάνωτας τα 15 γκολ στη σεζόν.
Το αδιανόητο όμως είναι η στατιστική της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Πρόλαβε να εκτελέσει 18 τελικές σε ένα μόλις ημίχρονο. Και όλα αυτά χωρίς ο ΟΦΗ να έχει δει το χρώμα της φανέλας του Κωνσταντή Τζολάκη.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα
Έχει 64% κατοχή μπάλας, έξι κερδισμένα κόρνερ και το πόδι κολλημένο στο γκάζι ο Ολυμπιακός σε αυτό το πρώτο μισό, δημιουργώντας ήδη τις απαραίτητες συνθήκες για την 7η Super League νίκη στη σειρά.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.