Γκολ με τον Παντελή: Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson παίζει για καλό σκοπό
Το επεισόδιο, γεμάτο παιχνίδι, χιούμορ και αυθεντικές στιγμές, φωτίζει τον ρόλο των γυναικών στον αθλητισμό και αναδεικνύει τη σημασία της έμπρακτης υποστήριξης.
Η Betsson και ο Παντελής Διαμαντόπουλος παρουσιάζουν ένα Special επεισόδιο της εκπομπής «Γκολ με τον Παντελή», με καλεσμένες τις αθλήτριες του Αλίμου ΝΑΣ Betsson — Μαρία Πάτρα, Νεφέλη Χαλδαίου, Μαρία Λάζαρη και Μάρω Παπαδοπούλου.
Το 15ο επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς το χρηματικό έπαθλο της Betsson διατίθεται στο Girl Power Greece, έναν οργανισμό που στηρίζει και ενδυναμώνει κορίτσια και γυναίκες που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο.
Με έμπνευση από την ιδρύτρια του παγκόσμιου κινήματος Girl Power, Khalida Popal, και αξιοποιώντας τη δύναμη της εκπαίδευσης, της κοινότητας και του αθλητισμού, το Girl Power Greece επιχειρεί να αλλάξει το αφήγημα γύρω από την ισότιμη συμμετοχή και εκπροσώπηση των γυναικών στο πεδίο.
Το επεισόδιο, γεμάτο παιχνίδι, χιούμορ και αυθεντικές στιγμές, φωτίζει τον ρόλο των γυναικών στον αθλητισμό και αναδεικνύει τη σημασία της έμπρακτης υποστήριξης.
Δείτε το Special επεισόδιο στο επίσημο κανάλι της Betsson στο YouTube:
- ΕΕ: Τουλάχιστον 40.538 έπαθαν καρκίνο λόγω της δουλειάς τους μέσα σε 10 χρόνια
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πιο τρομακτικό σενάριο για τη Δύση απέχει 130 χλμ. από την πραγματικότητα
- Μαρτυρία μιας κλεμμένης εφηβείας: H θεατρική διασκευή της «Συναίνεσης» της V. Springora στο Υπόγειο του Τέχνης
- Μήπως ο εγκέφαλος σου είναι ακόμα έφηβος; Αυτές είναι οι 5 ηλικίες του πιο σημαντικού ανθρώπινου οργάνου
- Γιορτές στην Ευρώπη: Αναζητώντας την τέλεια χριστουγεννιάτικη αγορά
- Φοινικούντα: Στον εισαγγελέα ανιψιός και επιχειρηματίας για τη διπλή δολοφονία – Πώς φτάσαμε στις δύο συλλήψεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τουλάχιστον 9 στρατιώτες της Ταϊλάνδης νεκροί μετά την επανέναρξη των εχθροπραξιών με την Καμπότζη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442