Ως πρόκληση χαρακτήρισε ο προπονητής της Σάμροκ Ρόβερς, Στίβεν Μπράντλεϊ, το παιχνίδι με την ΑΕΚστη Νέα Φιλαδέλφεια την Πέμπτη (6/11, 19:45) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League, ενώ δεν θέλησε να σταθεί σε κάποιον παίκτη της Ένωσης ατομικά.
Όσα είπε ο Μπράντλεϊ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη συνέντευξη Τυπου
Για το αν θεωρεί ότι την ομάδα του θα την επηρεάσει ο τελικός του Κυπέλλου Ιρλανδίας την ερχόμενη Κυριακή: «Είναι σημαντικός ο τελικός της Κυριακής, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».
Για την ευκαιρία που έχει η Σάμροκ Ρόβερς να κάνει το νταμπλ και πόσο εύκολο είναι να διατηρήσει την προσοχή των παικτών του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Η επόμενη πρόκληση είναι το αυριανό παιχνίδι. Οι παίκτες διαθέτουν την εμπειρία και όταν έρχεσαι σε έδρες όπως αυτή, πρέπει να απολαμβάνεις την πρόκληση του να αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο. Δεν θα είναι πρόβλημα, οι παίκτες θα είναι επικεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι».
Για την ποιότητα της ΑΕΚ και αν είναι κάποιος συγκεκριμένος παίκτης που έχει ξεχωρίσει: «Είναι μια δυνατή ομάδα, μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι λάθος να μιλήσω για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έχουν συνολικά μια αξιόλογη ομάδα, διαθέτουν ταυτότητα και μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μια πρόκληση να αγωνιστούμε σε μια έδρα όπως αυτή».
Για την ατμόσφαιρα που περιμένει: «Έχουμε παίξει με τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε τι ατμόσφαιρα επικρατεί εδώ. Ήταν ξεχωριστή, περιμένουμε κάτι ανάλογο και αύριο. Σε τέτοια γήπεδα θέλουμε να αγωνιζόμαστε, με αυτό το περιβάλλον και αυτήν την ατμόσφαιρα και ξέρουμε τι θα συναντήσουμε».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.