Με 2/2 ολοκλήρωσε τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στη Euroleague ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά από την νίκη επί της Βιλερμπάν (91-85), επικράτησε της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη (95-81), για την 5η αγωνιστική της regular season της διοργάνωσης.
Έτσι, οι «πράσινοι» βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 4-1 πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια (24/10, 21:00), ενώ η ομάδα της Κωνσταντινούπολης υποχώρησε στο 2-3.
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Euroleague:
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»