Άρης: Ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού Ράτσιτς και Μεντίλ
Βελτιώνεται η κατάσταση των Ράτσιστς και Μεντίλ που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα, με τις πιθανότητες να προλάβουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να είναι αυξημένες.
Στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/10, 19:30) έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στον Άρη, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει τους Χαμζά Μεντίλ και Ούρος Ράτσιτς.
Οι δυο ποδοσφαιριστές ανεβάζουν ρυθμούς και προσπαθούν να προλάβουν το σημαντικό αυτό παιχνίδι.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις ενδυνάμωσης, τακτική και παιχνίδι).
Οι Χαμζά Μεντίλ και Ούρος Ράτσιτς, που -αμφότεροι- ξεκίνησαν να ανεβάζουν ρυθμό, στην προπόνηση της Τετάρτης έκαναν και πάλι ατομικό, ενώ ο Κάρλες Πέρεθ, από την πλευρά του, συνέχισε το πρόγραμμά του (θεραπεία και ατομικό).
Στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά ο Ολιμπίου Μορουτσάν, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας.
Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (19/10, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League»».
- Ο Μέσι εξήγησε γιατί… λύγισε μετά την επική ανατροπή της Αργεντινής επί της Αιγύπτου
- «Ο Κουλιεράκης είναι στο στόχαστρο της Κόβεντρι» (pic)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442