Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 103-96 από την Μπαρτσελόνα στο «Telekom Center Athens» και δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 στη Euroleague.
Μετά το παιχνίδι, η «πράσινη» ΚΑΕ δημοσίευσε μήνυμα ενόψει της συνέχειας, δηλώνοντας ότι είναι ακόμα η αρχή μίας μεγάλης σεζόν, το οποία συνδύασε με φωτογραφίες των παικτών του Εργκίν Αταμάν από την αναμέτρηση με τους «Μπλαουγκράνα».
Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
«Συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά – Είναι μόνο η αρχή»
Πλέον, το «τριφύλλι» ετοιμάζεται για το εναρκτήριο παιχνίδι της Stoiximan GBL, όπου το Σάββατο (5/10, 16:00) θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, ενώ η επόμενη αναμέτρησή του στη Euroleague είναι απέναντι στην Μπασκόνια την Πέμπτη (9/10), στη Βιτόρια.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.