Άρης: Αναζητά προπονητή, ξεχωρίζει η περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ
Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη Ρούμπεν Ρέγες αναζητά τον αντικαταστάτη Ουζουνίδη, έχοντας έχει κάνει επαφές με δυο–τρεις συμπατριώτες του ενώ είχε επικοινωνία και με τον πρώην της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη, ενώ ο Ρούμπεν Ρέγες έχει αναλάβει να βρει τον διάδοχο του, έχοντας, κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη επαφές με δυο – τρεις Ισπανούς προπονητές.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων φέρεται να είχε επικοινωνία και με τον Μανόλο Χιμένεθ, τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, με πιο πρόσφατο σταθμό της καριέρας του τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν τεχνικό που είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.
Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν έρθει σε συμφωνία, τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τον Χιμένεθ. Οι εξελίξεις και η τελική επιλογή που θα γίνει από τον Ρέγες και θα επικυρωθεί από τον Καρυπίδη, μετά την επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Επίσημο: «Πράσινος» ο Γιαμπουσέλε (pic)
- Η ερώτηση που έκανε ο Μοντέρο πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό
- Τέλος και επίσημα από την Πορτογαλία ο Μαρτίνεθ
- Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Γιαμπουσέλε!
- Αυτή είναι η νέα ώρα του φιλικού του Ολυμπιακού με τη Λέουβεν
- Μπαρτζώκας: «Όπου πηγαίνω μου λένε, πάμε για το 5ο ευρωπαϊκό»
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442