Ο Ολυμπιακός έμαθε την Πέμπτη (28/8) τους οκτώ αντιπάλους του στη League Phase του Champions League και πλέον επικεντρώνεται στον σαββατιάτικο (30/8, 19:00) αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε εν όψει του παιχνιδιού και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αναμένεται να έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και στην παρουσία του κόσμου που τόσο έλειψε από την πρεμιέρα του Φαλήρου με τον Αστέρα.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:
Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική. Επομένως τώρα θέλει να κάνει μια νίκη στο γήπεδό της και να δείξει πως μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Έχουν αλλάξει προπονητή και έχουν ένα μεγάλο στόχο. Να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να προσπαθήσουν να αποδείξουν πως μπορούν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι.
Σημασία έχει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ξέρουμε αν ο Βόλος θα επιλέξει τον τρόπο του Αστέρα, τόσο κλειστά και αμυντικά. Ελπίζω να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερο χώρο για να οργανώσουμε τις επιθέσεις μας. Σίγουρα όσο πιο κλειστή είναι η άμυνα του αντιπάλου, τόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα. Ελπίζουμε όμως να μπορέσουμε να την ανοίξουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι αλήθεια πως αυτή τη φορά θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Στην πρεμιέρα δεν τους είχαμε στο πλευρό μας. Τώρα θα ταξιδέψουν εκεί για να είναι κοντά μας και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να τους ανταμείψουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να τους κάνουμε χαρούμενους».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.