Ο Γουίλιαμς-Γκος έφτασε στο Κάουνας για τη Ζαλγκίρις (pics)
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος «πάτησε» στο Κάουνας με την οικογένειά του, και ετοιμάζεται να ενταχθεί στη Ζαλγκίρις.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ζαλγκίρις, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, έφτασε στη Λιθουανία.
Ο Αμερικανός, που αποχώρησε μετά από δύο σεζόν από τον Ολυμπιακό, προσγειώθηκε με την οικογένειά του στο Κάουνας, και ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νέο του κεφάλαιο.
Ο Γουίλιαμς-Γκος έφτασε στο Κάουνας
Zalgiris newcomer Nigel Williams-Goss has arrived in Lithuania! ??? pic.twitter.com/LtnfUwgai6
— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) August 16, 2025
Το συμβόλαιο του Γουίλιαμς-Γκος με τη Ζαλγκίρις έχει διάρκεια 2+1 χρόνων, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του ανέρχονται κοντά στα 1.3 εκατομμύρια ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκος την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θητεία του στους Πειραιώτες και έκλεισε τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442