Τη μνήμη του ηγέτη της Original, Δημήτρη Χατζηχρήστου, τίμησε το πρωί του Σαββάτου (12/7) η οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια το 40ήμερο μνημόσυνο.
Πολλοί φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν το «παρών», αρκετές προσωπικότητες από τον αθλητικό και κοινωνικό χώρο, ενώ από πλευράς ΠΑΕ βρέθηκε -μεταξύ άλλων- και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου, Αντώνης Ηλιόπουλος.
Υπενθυμίζεται, ότι το απόγευμα, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας της Θύρας 40 της OPAP Arena σε Θύρα «Δημήτρης Χατζηχρήστος», όπως είχε ανακοινώσει επίσημα η Ένωση πριν λίγες μέρες.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League και το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της regular season της Super League.