Δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ελληνας τενίστας, στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε έχοντας ως προπονητή του τον Κροάτη Γκόραν Ιβανίσεβιτς, επικράτησε με 2-1 σετ του Λουτσιάνο Νταρντέρι (6-4, 3-6, 7-6 [5]) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Χάλε (Terra Wortmann Open).
Ο συμπατριώτης μας ήταν εξαιρετικός στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια έριξε την απόδοσή του, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Ιταλός, με τον Νταρντέρι να στέλνει το παιχνίδι σε τρίτο σετ. Εκεί έγινε μια πραγματική μάχη, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δείχνει χαρακτήρα στο τάι μπρέικ και να παίρνει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της γερμανικής διοργάνωσης.
Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον Ελληνα τενίστα να βγαίνει νικητής μετά από 2 ώρες και να ξεκινάει με νίκη τη συνεργασία του με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Κροάτης προπονητής βρέθηκε στο box του Στέφανου Τσιτσιπά και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα τον βοηθήσουν να βελτιώσει το παιχνίδι του συμπατριώτη μας, ενόψει του Γουίμπλεντον.
Στον δεύτερο γύρο ο 26χρονος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φρανσίσκο Τσερούντολο – Αλεξ Μίκελσεν.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με μπρέικ στο 5ο γκέιμ προηγήθηκε με 3-2. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και με 6-4 έκανε το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην, με τον Ιταλό να παίρνει τα πρώτα τρία γκέιμ και να κάνει καθοριστικό βήμα για το 1-1. Ο Ελληνας τενίστας δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις που αναζητούσε και ο Νταρντέρι με 6-3 έφερε το ματς στα ίσια και το έστειλε σε τρίτο σετ.
Εκεί έγινε μια πραγματική μάχη, με τους δύο τενίστες να οδηγούνται στο τάι μπρέικ. Ο Στέφανος προηγήθηκε με 4-2 και 6-2. Ο Ιταλός μείωσε σε 6-5, αλλά ο Τσιτσιπάς με καλό σερβίς έφτασε στο 7-5 και στο 2-1, που του έδωσε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!