Δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ελληνας τενίστας, στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε έχοντας ως προπονητή του τον Κροάτη Γκόραν Ιβανίσεβιτς, επικράτησε με 2-1 σετ του Λουτσιάνο Νταρντέρι (6-4, 3-6, 7-6 [5]) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Χάλε (Terra Wortmann Open).
Ο συμπατριώτης μας ήταν εξαιρετικός στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια έριξε την απόδοσή του, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Ιταλός, με τον Νταρντέρι να στέλνει το παιχνίδι σε τρίτο σετ. Εκεί έγινε μια πραγματική μάχη, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δείχνει χαρακτήρα στο τάι μπρέικ και να παίρνει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της γερμανικής διοργάνωσης.
Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον Ελληνα τενίστα να βγαίνει νικητής μετά από 2 ώρες και να ξεκινάει με νίκη τη συνεργασία του με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Κροάτης προπονητής βρέθηκε στο box του Στέφανου Τσιτσιπά και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα τον βοηθήσουν να βελτιώσει το παιχνίδι του συμπατριώτη μας, ενόψει του Γουίμπλεντον.
Στον δεύτερο γύρο ο 26χρονος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φρανσίσκο Τσερούντολο – Αλεξ Μίκελσεν.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με μπρέικ στο 5ο γκέιμ προηγήθηκε με 3-2. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και με 6-4 έκανε το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην, με τον Ιταλό να παίρνει τα πρώτα τρία γκέιμ και να κάνει καθοριστικό βήμα για το 1-1. Ο Ελληνας τενίστας δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις που αναζητούσε και ο Νταρντέρι με 6-3 έφερε το ματς στα ίσια και το έστειλε σε τρίτο σετ.
Εκεί έγινε μια πραγματική μάχη, με τους δύο τενίστες να οδηγούνται στο τάι μπρέικ. Ο Στέφανος προηγήθηκε με 4-2 και 6-2. Ο Ιταλός μείωσε σε 6-5, αλλά ο Τσιτσιπάς με καλό σερβίς έφτασε στο 7-5 και στο 2-1, που του έδωσε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.