Φουρνιέ: «Είμαι χαρούμενος – Είμαστε μια ομάδα με μαχητές»
Ο Εβάν Φουρνιέ δήλωσε χαρούμενος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι ερυθρόλευκοι είναι μια ομάδα μαχητών.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 85-71 και κατέκτησε το πρωτάθλημα με σκορ 3-1 στους τελικούς της Stoiximan GBL και κατέκτησε το 16ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ο Εβάν Φουρνιέ μετά το τέλος του ματς μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε πως η απογοήτευση του Ολυμπιακού για όσα έγιναν στο Final Four, έγινε πείσμα που του έδωσε τη δύναμη να πάρει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Φουρνιέ στην ΕΡΤ:
«Είμαι χαρούμενος ανακουφισμένος, είναι πολλά τα συναισθήματα. Τελειώσαμε το πρωτάθλημα με τον σωστό τρόπο. Ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι από το Euroleague Final Four, όμως χρησιμοποιήσαμε αυτό το συναίσθημα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είχαμε εξαιρετική ομάδα, αυτοί είμαστε, είμαστε μαχητές, παλεύουμε…».
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο
LIVE: Άρης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.