Δημοσίευμα στη Βραζιλία κάνει λόγο για συμφωνία της Σάντος με τον Αράο και αναφέρει τον λόγο για τον οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μετακίνηση του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού.
Πριν από μερικές μέρες, ο Παναθηναϊκός, μέσω σχετικής τους ανάρτησης στους λογαριασμούς τους στα social media, ανακοίνωσε πως ο Αράο αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, με τον Βραζιλιάνο πλέον να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Κάπως έτσι, δημοσίευμα στη Βραζιλία αναφέρει πως ο 33χρονος αμυντικός μέσος έχει συμφωνήσει με τη Σάντος, ωστόσο η οικογένειά του δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα επιστρέψει για να ζήσει στην χώρα τους.
Τι λένε στη Βραζιλία για Αράο και Σάντος
⚠️ Alexandre Mattos aprova, e Santos negocia a contratação do volante Willian Arão.
O Peixe já tem um acordo financeiro encaminhado com o volante de 33 anos, mas ainda prega cautela. O entrave é a avaliação da família sobre voltar ou não a morar no Brasil.
— Planeta do Futebol 🌎 (@futebol_info) June 2, 2025
«Η Σάντος έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία στο οικονομικό με τον παίκτη. Το εμπόδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη η οικογένειά του για το αν θα επιστρέψει για να ζήσει στην Βραζιλία», αναφέρει το δημοσίευμα του «UOLEsporte».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.